Jump to content
HybridZ

hwvigo

Members
  • Content count

    198
  • Donations

    20.00 USD 
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Feedback

    100%

hwvigo last won the day on June 14 2014

hwvigo had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About hwvigo

  • Rank
    Always Here
  • Birthday 07/09/86

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.facebook.com/wstreet1#!/profile.php?id=1841346068

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Broken Arrow OK
  • Interests
    Fine cars Fine food
  1. Stumble on acceleration L28et

    The nistune will run about 6-800 out the door with tune done. Tack on a extra 200 if i want to upgrade the maf. As for the CAI I'm trying to work on something better with a friend of mine some fab work involved. I do not have space infront of the IC I spaced it out a good bit from the rad when I made my kit.
  2. Hey -- do you sell aftermarket spindle pins with a slot cut into them?

  3. Stumble on acceleration L28et

    Got it FIXED!! Thanks for all the help man. Installed a new narrow band O2 for The ECU Bumped the fuel pressure up to 43 static and BOOM all is ok. And it hauls butt even at 8psi and 12 is nuts. It's a bit rich under full boost so the ECU is being sent off to have the Nistune board installed soon.
  4. Stumble on acceleration L28et

    Update. Still not running great. Car has no curve to adjust stock 84ecu . Car has 2 o2 sensors. a stock narrow band for the ECU, And a wide band installed for tuning. The narrow narrow band os located i the stock L28et position 10ish inches post turbo. With the wbo2 mounted 26" post turbo. Pulled ecu codes nothing wrong there No exhaust leaks at all on the car. I gave it some more timing now set at 30° seams to like it more. Still having the same issue once the car is warmed up blip the throttle and it stumbles. Tested MAF per fsm passed Maf is located 12" per turbo inlet , And filter is 18" per MAF Car is still lean at idle even with fuel pressure bumped up to 30 psi at idle . No idea on that one. Pulled pre pump fliter not clogged doing its job catching all the lil junk out of the tank. Verfied injector to ecu compatibility. Could bad gas cause this to happen?
  5. How is it going my Z fam. I am have a issue on my L28et i did not have with my last setup. And was wonder if I could pick your brains for some thoughts. The car has a bad stumble on acceleration from any speed. It leans out but it always recovers after a few seconds. This is a issue on light throttle takeoffs from stop lights and in stop and go traffic. The car has even died on me a few time due to this issue. Any help would be much appreciated! I have attached a video of issue from a few days ago. Specs of car. 83 L28et Z31 ecu & maf by @Nismopik 76 intake ported to match TB Webber big TB T3T4 H-Trim turbo / H trim is a T04B wheel with a 70mm inducer, and 58.4mm exducer. @10psi Turbosmart wastegate Inovate boost control/ wideband o2 Supra yellow tops 310cc injectors Areomotive 1:1 Fpr set at 28psi Turbosmart bov venting atmospheric 2.5" intercooler 2.5" Exhaust All new hoses for vac lines New ngk plugs Blaster 2 coil Stock auto trans Timeing set per FSM instructions @25°
  6. Loftwing, The L28et 260Z

    Here is a quick preview of the car in its current state. AGP T3T4 H-TRIM Cleaned up just a few things And the outside looks a little different too.
  7. Loftwing, The L28et 260Z

    Almost 2 years wow...alot has changed on this car. And in some ways not much.. Could be because it was been down much of the time sence the last post. Was down for 5 months in 2016 due to a crazy work schedule so it took forever to change fuel rail and up grade the system. Then in Oct of 2016 I killed the turbo at the drag strip and am just now getting the car back running. With alot of big changes. Pics to come soon along with I hope some good old HZ advice. Glad to be back HW
  8. Well its been a crazy past few years for me... But I am finally making some progress on the Z. The plan to go LS is gone! I am staying SBC the motor is built and pics will be on the way soon. Car will be much more fun on a bun.
  9. Well its been a crazy past few years for me... But I am finally making some progress on the Z. The plan to go LS is gone! I am staying SBC the motor is built and pics will be on the way soon. Car will be much more fun on a bun.
  10. Well all the plugs were clean, compression test was good 118 -120 ALL across. But the turbo on the other hand is TOASTED. https://youtu.be/da-mKm9G3sQ As you can see in the video. Good call Tony D. Now time to send it off to be upgraded to a t3t4 with 360 thrusts.
  11. The noise is at 18 secs. It's like a high pich wine then a hwoop noise. Smoke is whiteish smells like oil.
  12. Hello HZ family. L28et,fmic,mbc,[email protected], stock t3, stock block and head. Z31 ecu I was at the drag strip on Friday and had something bad happen and I am trying to get some help with a possible diagnosis. Car had been running good all night but only making 10 psi. When it should of been at 14psi using mbc. So we marked at took apart the mbc cleaned it and set back to were it was marked. Went to make another pass and car came on to boost as was at 14-15 psi I looked over to check my afr and looked back at boost and saw 17psi and then it made a weird noise and lost power. Car still running drove off the track with smoke coming out the tail pipe and back to the pits. Car will idle fine but smoke slightly. With Rev good but puffs a good amount of smoke. And will not make any boost. Here is a video of the run and the you can hear the weird noise. https://youtu.be/ejNXH0ughjY Any help would be great thank you.
  13. L28ET running lean

    Well it's fixed, the exhaust wrap was holding to much heat in the pipe and causing a lean conditions. Found a old articles about then benefits and risk of exhaust wrap and lean condition was one of the risks so I trimmed back my wrap job and took the car for a drive and woot all good
  14. L28ET running lean

    Fuel pressure under load is great gaining 1.5 psi per
  15. L28ET running lean

    No signs of missfire. And yes as soon as I fished the coolant system. I have a in line gauge and at idle I have 40 psi and have changed both fuel filters. And if I pull the vac line off the stock fpr it increases 9psi. I hvae pulled the afm and run the car with it hooked up and set to the side with me minlupating the flap and I can correct the lean at idle by doing that I'm thinking the afm might be the issue. And I have the stuff to do the z31 swap along with a new fuel system including fpr.
×