Jump to content
HybridZ

tbi seems to shut down


Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous

My daily driver is a 93' chevy (350 tbi). I put a new battery in it yesterday, and it now dies/won't start. I've got spark, 14-15psi from the pump (i was watching the gauge when it died). If I dump a little gas in the throttle body, I can get it running. It will continue to run if I keep the rpm's up over 1500. I kept it up at 1500+ until it warmed up and let it drop to idle. It seemed fine, so i let it go until this morning. It occasionally starts for me, but will die suddenly, and not want to start until I pour some fuel in the throttle body. Does this sound like a regulator problem? ECM? Please help, the weather's turning bad tomorrow, and I won't drive my Z in bad weather! Thanks.

Link to post
Share on other sites

14-15 psi sounds low so I would check the spec on it. After changing the batt. the computer returns to a running base program and will adjust as u drive it. If the press. is at or near spec, don't think it is, than the troubleshooting begins. Pressure before and after the regulator should be checked. IMO!! rockon.gifhail.gifsour.giffrown.gif

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...