Jump to content
HybridZ

abc_was_here

Members
  • Posts

    55
  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About abc_was_here

  • Birthday 06/02/1991

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tigard, Oregon

Contact Methods

  • Yahoo
    abc_was_here@yahoo.com

abc_was_here's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hello I am looking for an 82-83 280zx turbo distibutor complete with CAS and preferably with the wires to the harness. If you have please PM me and name your price. Thanks
  2. I have checked the wiring a number of times now, I have also verified my wiring with a friend of mine who has a 77 swapped L28ET. I talked to the people at baxters aka "bastards" and they think it could potentially be a bad cas within the new dizzy as well. He gave me a number to call to talk to a local distributor guy. Shortly after called him told him my story and he said the guy I needed to talk to was not in today and gave him my number. Told me he would have him call me the next day. On day three now. I think im going to try and find a know good distributor and if I still continue to have problems Im going to get rid of this motor. Way to many gremlins. Just to refresh everyone this is already my second remaned distributor.
  3. I thought vacuum leak a couple weeks ago as well, My boost/Vacuum gauge does not read any abnormalities. I also cannot find any leaks or problem areas. I guess the next thing to do would be to actually do a test on it. Im 99% sure its a spark problem, as I went out to start the car and it would not start. No tach signal, and no spark. Did a number of various tests (voltage to ecu, voltage to ignitor, power to coil, and several more)couldnt find the problem. After two days of trying to get it to start, day three comes along and car starts up like like nothing is wrong. Then the problem came back after a few minutes. I think I may just put my NA motor back in it, as I can still drive the car then.
  4. its a 1980 280zx swapped in a 83 L28ET direct swap factory ecu and such. Its all stock minus exhaust. Used the factory 83 harness.
  5. You know I've tried almost everything at this point I have 2 ecus, 3 ignitor, I'm on my third dizzy cause the last one was rebuilt wrong, I've played with the injectors and there not coming from there, I've tried two afms, 2 CHTS, and I've even tried ,different plug wires, and different coils. Out of all the stuff I have I get the same result. I've gone through my entire wiring harness and fusable links to see if there was a grounding problem. I could not find one. Nothing was out of place. It appears to be a spark issue. It tends to only show up once the motor is warm. I get no weird voltage reading from the ignitor or ecu to ignitor. I'm pretty well stumped.
  6. At about wits end with this motor. So it misses when the tach jumps around, it seems to be an intermittent problem. It however seems to be getting worse. Heres a Video: Ignitor is good tried two of them same result New Dizzy with CAS Checked CHTS Brand new cap, rotor, plugs, and wires Tried two coils both gave same results Im trying to see if anyone else has had this problem before. I couldnt find any info on this. This is my second ecu, This could potentialy be the problem, however I will look more into it when I get home from work. Thanks
  7. Yes it was a reman, that's all that I can figure for it to act the way it did. The guys at the parts store thought I was crazy..
  8. Well I guess can put a rest to this. The distributor I bought turned out to be fault, exchanged it for another one and now the timing is spot on. Thanks for everyones suggestions
  9. I never pulled the oil pump or anything out though? Just swapped dizzy's. I do not know how it could be off a tooth... Unless its like that on the dizzy? Ya I searched the FSM for while on how to time it but couldnt really find anything useful..
  10. No one else has any other ideas? I'm resorting to exchanging this dizzy out again, now another ten days til I get this back..
  11. Thanks I guess I should have known that only pertained to an NA Dizzy; the turbo one is fixed and does not move like that. Thank you. Problem still persists...
  12. No I have not used both of the adjustments, in fact I didnt even know they were two adjustments. Ive pulled the dizzy off four different times so I have no problem pulling it off.
  13. No I never touched the pump just changed out the dizzys, and the wires around the cap? I don't believe those can go together wrong.. I will check when I get home though.. This is really frustrating problem to have, I'm going to see if I can get my core back and see if I can get it tto work..
  14. So long story short, ran into a bunch of problems that probably at this point now had nothing to do with the dizzy. Anyway computer went out and got another one, I had already gotten a reman dizzy. Finally got the car to start now I cant get the timing past 2deg of advance. I can retard it out the wazoo. But all the way turned for advance it will only go to 2deg. Does anyone had any similar problems? or ways to fix this. The dizzy pretty much cant go in upside down as the wires for the cas would be out wack. The other thing I noticed today is that it seems the alternator might not be working correctly. However these dont have any thing in common correct?
  15. Okay well short story, Swapped in a L28ET. Got the car running decent, started every time and pulled pretty good. Now sometimes when I go to start the car after its been sitting a while it wont start at all. Pull the wire ground it, no spark. At the same time the tach does not jump. So I pretty much think its the CAS. Anyway I go on ahead and replace it with another one that I had car fired right up and gave me no problems. Drove it like that for three days and no problems. I go camping for the weekend then come back and the same problems persist now. Car wont start or I have to fiddle with things to get it to start. I figured I had fixed the problem with the CAS. It did do this too, tach would all of a sudden start shooting around as I was driving. or the car would just die as the clutch is still out in gear no tach. I figures theres only three real problem areas.. CAS Ignitor ECU I have replaced the CAS and ignitor already from spare parts I had. Although if anyone else has any other ideas or similar experiences to share that would be great. Thanks
×
×
  • Create New...