Jump to content
HybridZ

Need help with 280ZX N/A tune


seth1001

Recommended Posts

Long story short - I updated my MS3 firmware and TunerStudio for the first time in about 10 years. The update wiped all the settings from my ECU and the old tune file is no longer compatible with the new software/firmware. I copied everything over manually from a really old tune file that I think was pretty close to the working tune, but my engine won't start. It comes close...sputters on start but won't actually run or idle. Can anyone take a look at my tune and tell me if anything is glaring? For all intents and purposes, it's a stock 280ZX N/A motor from 1980. Nothing fancy about it. Thanks.

2023 280ZX.msq

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I need to transfer your file into my tuning laptop and see what's going on. BTW. do you guys visit this site?

Megasquirt Support Forum (MSEXTRA) - Index page

 

There is lot's of information and experts there.

 

 

Edit: this is beyond my brain. Why don't you past on the MSEXTRA forum.

Edited by XIMUR
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...