Jump to content
HybridZ

Recommended Posts

Hello,  I just recently bought a 1976 280z. and the only problem im having is the driver side brake light. all the lights turn on but while pressing on the brake that light is really low and isnt as  bright as the other side. how can i make it as bright as the other side?  Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Most likely a bad ground in the brake light harness at the back of the car. Pull out the rear panel and look for the ground wires and clean up their attachment points.

 

Also could be a dirty lamp socket.  Pull the bulb and check the socket.

 

Suggest that you down load a schematic for your car.  You are  going to need it as a Z owner.  Ditto a Factory Service Manual (FSM).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the replies!
Its Fixed!!!! 

 I took off the back panel and seen that they had replaced the brake light connector . as you  can see the blue and red wires compared to the all green.   

 

I replaced the light bulb and it was still dim. so i figured they had the connector in backwards. so i switch the wires around and boom all good!  718159812_image1(1).thumb.jpeg.8f54c7978e0aa4a8eac81611a507dc3f.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...