Jump to content
HybridZ
dewzenol2

Logging in shows 'banned' page

Recommended Posts

When I log into my old dewzenol account I believe it succeeds because I receive an email saying I logged in from a new device.  However, after login, I get  'banned' message.  I don't know if this is an artifact from migration to the new forum software or what.  It has been over 15 years since I was active on this site.  And many of my old posts show my name as anonymous now. Anyway, I certainly haven't said anything cross so I don't think an admin actually banned me. (I've certainly never been notified of such.)  I have recently been reviewing some of my old posts and lamenting all of the old dead links to my photos that used to be at gatewayzclub.  If I can get my old account re-enabled, I'll go through my posts and update the image links so people can still find them. I put my 76 280z project aside for a LONG time, and am interested in starting up on it again. I have a 7yo son to help me this time around. Would love to be part of the forum again. Donated a few bucks as a show of faith ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...