Jump to content


Photo
- - - - -

View New Content Not Working


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Miles

Miles

    Miles ahead!

  • Donating Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1890 posts
  • LocationSacramento, CA

Posted 09 January 2017 - 11:00 AM

For the last three days clicking on "View New Content" results in this response:

 

Sorry, no new content found.


“Life is like arriving late for a movie, having to figure out what was going on without bothering everybody with a lot of questions, and then being unexpectedly called away before you find out how it ends.”    -Joseph Campbell


#2 rturbo 930

rturbo 930

    Porschephile

  • Donating Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1611 posts
  • LocationNJ

Posted 09 January 2017 - 11:06 AM

I found this thread using the new content button, so it's working fine for me. Usually if there's no new content, it means that there is nothing new since your last visit. If you haven't visited in a while, then maybe there's a glitch or something going on.


Owen | 1976 280Z | 1986 Jetta | 1953 CJ3B

A car is a hole in the air, suspended there by four rubber doughnuts which you can not eat.
Into this hole, you throw money, which you will never see again.

Buy my stuff: CLICK HERE


#3 Boy from Oz

Boy from Oz

    Member

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 490 posts
  • LocationSydney

Posted 09 January 2017 - 11:19 AM

It appears you first need to go to 'Forums', then to 'New Content'.

 

It's the same on all sites using this software.



#4 Miles

Miles

    Miles ahead!

  • Donating Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1890 posts
  • LocationSacramento, CA

Posted 09 January 2017 - 11:41 AM

I'll try again in 24 hrs.


“Life is like arriving late for a movie, having to figure out what was going on without bothering everybody with a lot of questions, and then being unexpectedly called away before you find out how it ends.”    -Joseph Campbell


#5 Neverdone

Neverdone

    Always Here

  • Donating Members
  • PipPipPipPip
  • 326 posts
  • LocationMilwaukie, OR

Posted 09 January 2017 - 11:45 AM

Did you try jiggling the handle? Or maybe blowing in the cartridge?



#6 Miles

Miles

    Miles ahead!

  • Donating Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 1890 posts
  • LocationSacramento, CA

Posted 27 January 2017 - 06:52 PM

In the far left column you can customize what you want to see in  "View New Content".

 

Here is what is happening:

 

I set the display criteria to "last 24 Hours. Each time I log out and log back in (hour, next day etc.) The selection criteria gets   re-toggled to something different from "last 24 Hours"  to "Members" or some other choice that I didn't select.

 

Never did that before.

 

Not a complaint. It just started doing this about the  time of my post two weeks ago.


“Life is like arriving late for a movie, having to figure out what was going on without bothering everybody with a lot of questions, and then being unexpectedly called away before you find out how it ends.”    -Joseph Campbell





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users